Info & Boeken Karperdroom XXL

Karper-Droom-Visvakantie-Karpervissen

Karperdroom XXL – Boekingen en Huurprijzen

Een exclusieve visvakantie op ‘Karper Droom’.

icoon-karper-visvijver-karper-droom

Karperdroom XXL is een prachtig stuk natuur in Nederland nabij Didam. Het is ook wel bekend als Carpe Diem. Het water Karperdroom XXL is een grotere variant van Karperdroom in Herpen, maar hier ligt de focus op vissen vanuit de tent. Het stukje natuurschoon omzoomd door akkerlanden is in het beheer van Leon sinds 2020. Wanneer je van natuur en rust houdt, is Karperdroom XXL zeker een mooie locatie voor een karper visvakantie.

Als je reserveert, heb je het gehele water voor jezelf! In het voor- en najaar is het water kristalhelder en kunt je bijna tot op de bodem kijken. Ondanks dat Karperdroom XXL ongeveer 2 hectare groot is, is het een ware uitdaging om de karpers te strikken en te verleiden met een stukje aas. Het vergt tactiek, obstakel visserij en denkwerk! Het water ligt tussen de landerijen en is omzoomd door mooie grote oude bomen. Een boer heeft recht van overpad om naar zijn land te komen.

Het Water

Veel mensen kennen Karperdroom XXL onder de naam Carpe Diem. Zoals jullie weten, zijn de eigenaren op leeftijd. Hierdoor de keuze is gemaakt om het beheer uit te besteden. Karperdroom XXL heeft een hele mooie natuurlijke sfeer. De diepte van Karperdroom XXL varieert tussen de 2,5 en 4,5 meter en in het meer bevind zich een eilandje/landtong. Het water rondom het eilandje is ondiep met wier en wordt door de karpers regelmatig bezocht om te azen. Deze plek is alleen te bevissen vanaf stek 3. Maar ook is het mooi om hier met de pen hengel te vissen! Wel is er in het water sprake van wier en obstakels.

Wij raden u dan ook aan hier enige ervaring in te hebben en eventueel de daarvoor benodigde materialen voor het vissen mee te nemen. Pas je vis strategie aan en probeer de vis met aas uit de obstakels te lokken. Het gemiddelde gewicht van de karper ligt rond de 20 pond. De zwaarst gevangen vis tot nu toe bekend is 47 pond. Begin 2016 zijn er 40 nieuwe karpers uitgezet om zo het oude bestand aan te vullen. En begin 2017 zijn er nogmaals 20 karpers uitgezet. Eind 2019 zijn er een paar parels uitgezet op Karperdroom XXL en wat kleinere nieuwe aanwas om een goed visbestand te creëren.

Het Chalet

Het chalet staat op stek 1 en geeft een fijne beschutting tegen de regen of de wind maar ook tegen de warme zon in de zomer. Bij het chalet is een stroompunt gemaakt.

De Visstekken

Karperdroom XXL is ruim 90 jaar oud en ongeveer 2 hectare groot. Het volledige terrein is 4 hectare groot waar 3 stekken op gecreëerd zijn. Doordat je het gehele meer voor jezelf heb kun je ook zelf de stek bepalen, wanneer je daar bent.

  • Stek 1 kun je te allen tijde bereiken met de auto en je kunt de auto bij je op de stek houden. Deze stek biedt plaats voor voor meerdere vissers. Maar wij adviseren maximaal 6 hengels vanaf deze stek.
  • Stek 2 kun je alleen bereiken met de auto wanneer het een tijdje niet heeft geregend. Deze stek biedt plaats voor 1 visser (3 hengels).
  • Stek 3 kun je alleen bereiken met de auto wanneer het een tijdje niet heeft geregend. Deze stek biedt plaats voor 1 a 2 vissers.

Je kunt je wel voorstellen dat het een rustgevende omgeving is, waar je een mooie visvakantie kunt hebben. Het water is voorzien van een aantal visstekken, die de mogelijkheid bieden om het hele water te kunnen bevissen. Overhangende bomen, rietkragen en grote lelievelden maken het kraakheldere meer tot een lust voor het oog.

Te boeken per weekend, midweek of week, u heeft het gehele meer voor uzelf:

Weekend

Prijs per weekend 4 vissers + 2 niet vissers €595,-

Midweek

Prijs per midweek 4 vissers + 2 niet vissers €695,-

Week

Prijs per week 4 vissers + 2 niet vissers €795,-

Online reserveren van uw Karper-visvakantie op KarperDroom XXL

U kunt via onderstaande ‘agenda’ de beschikbaarheid zien en eventueel een boeking doen.

Beschikbaarheid & Boeken

Klik op onderstaande link voor de agenda.

Aanvullende informatie over uw visvakantie bij ‘Karper Droom XXL’

  • Maximaal aantal personen: 6
  • Waarvan max. aantal vissers: 4
  • Honden toegestaan: Ja
  • Wateroppervlakte: 2
  • Zwaarste gevangen vis: 25kg+
  • Aantal visstekken: 3
  • Faciliteiten: Toilet, Electra

Het huisregelement van visvijver Karper Droom XXL

Download via deze link alle gegevens en regels die bij Karper Droom gelden!