Info & Boeken Artjeswiel

Karper-Droom-Visvakantie-Karpervissen

Welkom bij Visvijver ‘Karperdroom’

De ‘Karper Droom’ van elke Karpervisser!

icoon-karper-visvijver-karper-droomArtjeswiel is een prachtig natuurgebied van bijna 1 hectare groot dat ontstaan is tijdens de Beerse Overlaet. Het is hier genieten van de prachtige natuur rondom de omgeving van Artjeswiel. In dit natuurgebied ligt de droom van elke Karpervisser… ‘Karper Droom’. Een unieke mogelijkheid voor een visvakantie met uw eigen bungalow en het exclusieve gebruik van de visvijver!

Een droom van een Karperbestand.

In de wiel mag u vissen op karper, koi en steur. De diepte van het water is ongeveer 1 tot 3 meter. De bodemgesteldheid is zandgrond met daarop plantaardig afval. Het karperbestand bestaat uit gras-, spiegel-, schub- en koikarpers. Het gewicht varieert van 8 tot 50 pond, er zwemmen enkele mooie 40-plussers rond. Nachtvissen is op ‘Karper Droom’ toegestaan.

Huur onze bungalow voor Karpervissen tijdens uw visvakantie

Op het terrein van ‘Karper Droom’ vindt u een schitterende ruime vakantiebungalow. Deze accommodatie is geschikt voor 4 personen, met een 2-persoonsbed in de bungalow en 2 eenpersoonsbedden in de eenvoudige dependance op 10 meter afstand van de bungalow. Beiden staan exclusief ter beschikking aan de huurder!

Karperdroom Artjeswiel – Boekingen en Huurprijzen

Een exclusieve visvakantie op ‘Karper Droom’.

icoon-karper-visvijver-karper-droomOp Artjeswiel staat één bungalow en een dependance, deze staan tijdens de huurperiode van uw visvakantie tezamen met het Artjeswiel-gebied exclusief voor u ter beschikking, dus optimale privacy en rust is verzekerd!

Grote vraag dus reserveer tijdig!

Om in het onderhoud van ‘Karper Droom’ te voorzien is onze vakantiebungalow voor een bepaalde periode (31 november t/m 1 maart) niet beschikbaar. Artjeswiel is te huur voor onderstaande prijzen:

Weekend

van vrijdag 14:00 t/m maandag 11:00 – € 745,-

Midweek

van maandag 14:00 t/m vrijdag 11:00 – € 845,-

Week

van vrijdag 14:00 t/m vrijdag 11:00 – € 1095,-

Voor alle reserveringen geldt:

 • Reserveringskosten € 20,-
 • Voerboot huur mogelijkheid € 35,- per boeking
 • Borg € 200,- (Dit gaat via een tikkie)

Online reserveren van uw Karper-visvakantie op KarperDroom Artjeswiel

U kunt via onderstaande ‘agenda’ de beschikbaarheid zien en eventueel een boeking doen.

Beschikbaarheid & Boeken

Klik op onderstaande link voor de agenda.

Aanvullende informatie over uw visvakantie bij ‘Karper Droom’

icoon-karper-visvijver-karper-droomOp het afgesloten natuurgebiedje Artjeswiel staat slechts één bungalow die tezamen met de dependance exclusief (dus alleen) ter beschikking staan van de huurder.

 

Enkele Huur-gegevens.

 • De visvakantie-bungalow is van alle gemakken voorzien, er is één twee-persoonsbed aanwezig.
 • De dependance is eenvoudig, in één ruimte staan twee éénpersoonsbedden en een toilet. In de dependance is geen verwarming.
 • De Karpervisser/huurder draagt zelf zorg voor dekbedden of dekens, hoeslakens of lakens, slopen, handdoeken, theedoeken en overig linnengoed.
 • De huurprijzen van de visvakantie-bungalow zijn inclusief energie en overige vaste kosten.
 • Wij gaan er vanuit dat u zelf de schoonmaak van de bungalow en dependance ter hand neemt en beiden netjes achterlaat als u vertrekt. Hier wordt goed op gecontroleerd. Mocht dit niet goed zijn, dan wordt dit ingehouden op de borg.  U kunt ook gebruik maken van de schoonmaakservice, dit kost € 35,-.
 • De huurprijzen zijn inclusief satelliet-TV aansluiting.
 • De aanbetaling van 50% van de huursom voor uw visvakantie betaalt u direct bij de boeking. Het restant van de huursom dient u uiterlijk zes weken voor de aankomstdatum bij ons karperparadijs over te boeken.
 • Bij annulering vindt geen terugbetaling plaats. Wij adviseren u daarom bij uw assurantieadviseur binnen één week na de boeking een annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Uw aanbetaling voor de visvakantie beschouwen wij als de boekingsovereenkomst.

Het huisregelement van visvijver Karper Droom

Download via deze link alle gegevens en regels die bij Karper Droom gelden!

De omgeving van ‘Karperdroom Artjeswiel’

icoon-karper-visvijver-karper-droomBuiten het vissen op karper bij ‘Karper Droom’ is er in de omgeving ook van alles te beleven. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

‘Karperdroom’, het Karperparadijs in Herpen

Het ontstaan van een Karperparadijs voor Karpervissers!

icoon-karper-visvijver-karper-droomAfgelopen jaren hebben we een prachtige karper lokatie ontwikkeld met een top bestand aan karpers. Zowel prachtige getekende spiegels als schubkarpers tot 50 pond zwemmen er rond. Maar wat dacht u van de koi’s, er zwemmen werkelijk prachtige parels rond en als de koi’s er zin in hebben, zie je ze met regelmaat zwemmen. We hebben de ‘Karperdroom’ omgetoverd tot een geweldig Karperparadijs. De vis-ervaring voor u als Karpervisser zal daardoor nog beter worden dan eerst. Karpervissen op hoog niveau!

Het ‘Karper Droom’ stappenplan.

Elk jaar bekijken we ons bestand en selecteren wij vissen die mogen blijven of eruit worden gehaald. Dit doen wij om een uniek bestand te creëren  waarvan we weten dat dit top vissen zijn. We zullen afscheid nemen van vissen die niet meer voldoen aan onze eisen voor een top karper bestand.

Een veiliger, groter wateroppervlak voor ons Karperparadijs.

De rietkraag, die voor de kom lag, is weggehaald. We creëren daarmee een groter wateroppervlak en de obstakels in het water zijn daarmee weg zodat de Karper goed kan worden gedrild zonder dat de Karper verwondingen oploopt. De omstandigheden voor de Karpers worden zo ideaal mogelijk gemaakt.

Zware jongens die Karpers!

Het streven dat we voor ogen hebben is een Karperbestand dat uniek is met parels van vissen. We hebben al behoorlijk wat Karpers in het water zitten van een fors gewicht met geweldige toppers van over de 50 pond.

Controle over het waterniveau in de visvijver.

We regelen ook het waterniveau zelf  door middel van een waterbron die wij hebben aangelegd. Maandelijks testen wij het water, zowel van de plas als de bron. Dit doen wij zodat we op tijd kunnen handelen indien er zich problemen voordoen in de waterkwaliteit.

We houden u op de hoogte.

Zijn er nieuwe ontwikkelingen, dan kunt u die hier of op onze facebooksite volgen.